Senioren

imageKFC Broechem wil hét trefcentrum, hét voetbalhuis van het lokale voetbal zijn, een plaats waar voetballiefhebbers elkaar vinden, zowel tijdens als buiten de wedstrijden.Wij willen dat het voetbalspel in onze vereniging door talrijke mensen wordt beoefend: jeugdvoetbal, damesvoetbal en seniorenvoetbal.

Respect voor elkaar, de tegenstander, de scheidsrechter(s) en de andere supporters dragen wij hoog in het vaandel en is de rode draad door onze club! Personen die hier tegen zondigen blijven niet welkom in onze club en besmeuren enkel onze goede naam.

Als club heeft KFC Broechem de ambitie om met zijn eerste elftal deel te nemen aan een zo hoog mogelijke competitie. We menen dat wij daarvoor in eigen rangen over een voldoend aantal talentrijke spelers beschikken. Trouw aan onze missie wil KFC Broechem dat elftal samenstellen met zo veel mogelijk spelers uit eigen opleiding, aangevuld met spelers die zichzelf komen aanbieden uit de buurt. We zullen proberen te vermijden dat spelers die hun opleiding bij ons hebben gekregen en de talenten hebben om te spelen in het Eerste elftal, de voorkeur geven aan een andere club.

Hiervoor staan wij er op dat ook bij de reserven gewerkt wordt op een gezonde sportieve manier met een oog voor de individuele ontwikkeling van de spelers. De groepssfeer tussen de senioren moet er één zijn van gezonde concurrentie met de nodige individuele ambitie om zo tot betere resultaten te komen zonder het spelplezier uit het oog te verliezen.

De toeschouwers willen wij tijdens het weekend het plezier doen om het voetbalspel te zien beoefend worden door spelers “vanonder de kerktoren”. De toeschouwers zoeken entertainment en recreatie, dit kunnen ze vinden tijdens de match en na de match tijdens het nakaarten over het spelverloop in de kantine.